Home > Assortiment > Treca Paris

Wilt u een van de Treca Paris-boxsprings kopen en zoekt u naar een specialist in de buurt van Didam en Duiven? Slaapspecialist Drempt heeft een divers assortiment aan Treca Paris-boxsprings op voorraad. Ontdek de luxe en het comfort van deze prestigieuze Franse merkboxsprings bij ons. Onze specialisten helpen u graag verder.

 

 

Hoogwaardige Treca Paris-boxsprings kopen

 

De geschiedenis van Treca begon in 1935 met René Moritz, een visionaire ingenieur die staaldraad- en kabels gebruikte om veren voor matrassen te vervaardigen, bedekt met een laag echte wol. Dit innovatieve idee bracht comfortabel slapen binnen het bereik van de Fransen, waardoor Treca-producten al snel in grote warenhuizen werden verkocht. Tot op de dag van vandaag produceert Treca zijn eigen stalen veren in de fabriek in Reichshoffen, een expertise die van generatie op generatie is doorgegeven. Een Treca Paris-boxspring kopen betekent kiezen voor deze rijke historie en vakmanschap.

Assortiment
Treca - boxsprings
Land van herkomst
France
treca/slaapspecialistdrempt-221.jpg
svg-check
Fantastisch merk
Klant Achterhoek

Talloze Treca Paris-boxsprings voor u om te kopen

 

In onze beddenzaak in Drempt staan talloze Treca Paris-boxsprings te koop, afkomstig uit diverse collecties zoals:

Binnen deze verschillende collecties aan Treca Paris-boxsprings die u bij ons kunt kopen, is er ruimte om de bedden te personaliseren naar uw wensen. Kies uit een breed scala aan hoofdborden, matrassen, lattenbodems en kleuren om uw perfecte slaapomgeving te creëren.

 

 

Kies uit ons uitgebreide aanbod

 

Ontdek de luxe en het unieke comfort van een Treca Paris-boxspring bij Slaapspecialist Drempt. Kom langs in onze showroom en kies uit ons uitgebreide aanbod aan boxsprings van hoogwaardige kwaliteit. Laat u adviseren door onze specialisten en vind het ideale bed dat niet alleen aan uw slaapbehoeften voldoet, maar ook een stijlvolle aanvulling is op uw slaapkamer. Uw ultieme slaapcomfort begint bij ons.

svg-check
Wat een heerlijke sfeer
Treca Paris over Slaapspecialist Drempt
Maak direct online een afspraak!
Afspraak maken

Wacht niet onnodig in de winkel

Plan 24/7 een afspraak in

Ontvang direct een bevestiging

Onze merken

Avek

»

HML

»

Jensen

»

Hasena

»

Kayori

»

Bekijk alle merken

»