Home > Assortiment > Pullman

Pullman-boxspring nabij Arnhem

 

Een Pullman-boxspring aanschaffen bij Slaapspecialist Drempt nabij Arnhem betekent kiezen voor kwaliteit en comfort. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan Pullman-boxsprings, bekend om hun duurzaamheid en uitstekende slaapcomfort. Of u nu op zoek bent naar een specifiek model of advies wenst over de verschillende opties, ons team staat klaar om u te begeleiden bij uw keuze voor de perfecte Pullman-boxspring.

 

 

De herkomst van de Pullman-boxspring

 

Slapen betekent ontspannen, maar is tegelijkertijd ook een activiteit waarvan de prestaties afhangen van de uitrusting. Dit was al bekend bij George M. Pullman, die anderhalve eeuw geleden het revolutionaire concept van een matras op een matras introduceerde. Dit resulteerde in een dubbeldik slaapcomfort dat wereldwijd succes behaalde. Sinds 1937 zet Pullman dit succes voort vanuit Nederland, altijd strevend naar vernieuwing en verbetering van het slaapconcept. Bij Slaapspecialist Drempt vindt u Pullman-boxsprings die niet alleen garant staan voor een fantastische slaapprestatie maar ook aansluiten bij uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Onze specialisten horen graag wat uw wensen zijn en kijken welke van de Pullman-boxsprings u het beste kunt kopen.

Assortiment
Bedden - boxsprings
Land van herkomst
Netherlands
001-merken/pullman/002-fotos/new-york-verstelbaar-068-2.jpg
svg-check
Niet voor niets is Slaapspecialist Drempt dé plek om je Pullman bed te kopen.
Klant Achterklant

Een Pullman kopen

 

Onze beddenzaak in Drempt biedt een divers aanbod aan Pullman-boxsprings die u kunt kopen. Van de elegante en stijlvolle Pullman Silverline tot andere modellen, elk ontworpen om volledig aan uw wensen te voldoen. Onze specialisten nemen graag de tijd om te luisteren naar wat u zoekt in een Pullman-boxspring en adviseren u over de beste keuze voor uw persoonlijke slaapbehoeften.

 

 

Kom bij ons langs!

 

Bezoek onze showroom en laat onze experts u helpen bij het kiezen van de perfecte Pullman-boxspring. Naast een breed scala aan boxsprings bieden wij ook de heerlijkste dekbedden aan om uw slaapervaring compleet te maken. Ontdek zelf het verschil dat een Pullman-boxspring kan maken voor uw nachtrust. Uw ideale slaapcomfort wacht op u bij Slaapspecialist Drempt. Kom langs en ontdek welke van de Pullman-boxsprings u het beste kunt kopen!

svg-check
Fantastisch hoe alles werkt
Pullman over Slaapspecialist Drempt
Maak direct online een afspraak!
Afspraak maken

Wacht niet onnodig in de winkel

Plan 24/7 een afspraak in

Ontvang direct een bevestiging

Onze merken

Avek

»

M Line

»

Hasena

»

AM

»

Jonk

»

Kayori

»

Bekijk alle merken

»