Home > Assortiment > Magnitude

Magnitude-boxsprings kopen betekent kiezen voor een rijke geschiedenis van ambacht en innovatie. Sinds 1930 staat Magnitude bekend om zijn respect voor ambachtelijke tradities, gecombineerd met een moderne kijk op stijl, smaak en technologie. Bij Slaapspecialist Drempt adviseren onze specialisten u graag over welke van de Magnitude-boxsprings het beste bij uw slaapvoorkeuren past. Magnitude biedt een gamma van opmerkelijke bedden, ver verwijderd van de grootschalige massaproductie, waarbij duurzaam en stijlvol slaapcomfort centraal staat.

 

 

De talloze opties aan Magnitude-boxsprings

 

De Magnitude-boxsprings die u bij ons kunt kopen, staan vooral bekend om hun hoog-laagfunctie. Het verstelbare onderstel van de Magnitude-bedden stelt u in staat het bed geheel naar eigen wens af te stellen, een kenmerk dat u terugvindt bij de Evasion Synchro en Elegance modellen. Elk van de Magnitude-bedden kunnen verder naar wens gestijld worden, van de kleur tot aan het type hoofdbord en matras. De Villandry-matras is daarbij een populaire keuze onder liefhebbers van het merk, bekend om zijn comfort en ondersteuning.

Assortiment
Bedden - boxsprings
Land van herkomst
Belgium
001-merken/magnitude/002-fotos/handwerk_20230118_162420.jpg
svg-check
Niet voor niets is Slaapspecialist Drempt dé plek om je Magnitude bed te kopen.
Klant Achterklant

Het ideale bed samenstellen

 

Bij Slaapspecialist Drempt helpen we u graag bij het samenstellen van uw ideale Magnitude-bed. Door een bezoek te brengen aan onze beddenzaak in Drempt, kunt u uw wensen kenbaar maken en adviseren wij welk Magnitude-bed hier het beste bij aansluit. U heeft bovendien de gelegenheid om op uw gemak de verschillende Magnitude-boxsprings te bekijken die u kunt kopen. Maak uw slaapervaring compleet door tevens een nieuw dekbed uit te kiezen, en optimaliseer uw nachtrust op alle fronten.

 

 

Kom langs en ontdek ons ruime aanbod

 

Wanneer u interesse heeft in het kopen van een Magnitude-boxspring, nodigen wij u uit om langs te komen in de showroom. Onze specialisten staan klaar om u meer te vertellen over de Magnitude-bedden die wij op voorraad hebben en om u te helpen bij het vinden van het perfecte bed. Ontdek zelf het verschil dat de Magnitude-bedden kunnen maken voor uw slaapcomfort. Uw droombed wacht op u bij onze winkel.

svg-check
Fantastisch hoe alles werkt
Magnitude over Slaapspecialist Drempt
Maak direct online een afspraak!
Afspraak maken

Wacht niet onnodig in de winkel

Plan 24/7 een afspraak in

Ontvang direct een bevestiging

Onze merken

Avek

»

Jensen

»

Hasena

»

AM

»

Jonk

»

Kayori

»

Bekijk alle merken

»